За нас

Еве краток вовед за компанијата Enhua Golf:

7.000+ ㎡ фабрика област, 300+ вработени, 100+ патентирани производи за голф.

Одличен професионален тим за истражување и развој, концентрирајте се на развој и иновации.

Специјализирани ODM/OEM

Брза испорака

Услуга од прва класа

Подинамичен

Многу голфери сакаат да гледаат игри со голф, а исто така сакаат да го проучуваат замавот на професионалните голфери, надевајќи се дека еден ден ќе играат на ниво на професионални голфери. И многу голфери користат опрема за тренирање голф за да ја вежбаат својата форма, да ја подобрат прецизноста и да го изградат своето тело додека ги подобрувате вештините.Како...

Голфот не е аристократски спорт, тој е духовна потреба за секој играч на голф Хуманистичката психологија верува дека внатрешната сила на човечките суштества е различна од инстинктот на животните.Човечката природа бара реализација на внатрешната вредност и внатрешниот потенцијал.Кога овие потреби се целосно ...

Ако голфот е училиште, првото нешто што студентот треба да го направи е да ја вежба физичката вежба со широк спектар на опрема за обука за додатоци за голф.И тогаш сите ги учат истите упатства и истите правила и бонтон, но секој ќе има различни перцепции за учење и искуство...